Find de billigste benzinpriser ved brug af en app

Det er dyre dråber, som bilen sluger, når der tankes benzin. Derfor er det ikke uvæsentligt at tanke på de tankstationer, der har billigst benzin på tidspunktet, hvor du ønsker at tanke din bil. Dog er det ikke altid nemt at vide, hvilken tankstation nær dig, der er billigst. Det er der nu råd for, idet du kan downloade forskellige app’s, hvilke kan berette om de billigste benzinpriser i nærheden af dig.

Til dette formål kan især nævnes to gode app’s: Tjekbenzin og FDM – Benzinpriser.
Ved brug af disse app’s kan du få hjælp til at finde oplysninger om benzin- og dieselpriserne i din nærmeste radius. Begge app’s er brugerdrevet og fungerer på den måde, at det er hjælpsomme brugere i Danmark, som indberetter priserne. Dog kan dette resultere i, at brugeren i sjældne tilfælde oplever, at priserne på en bestemt tankstation ikke er opdateret. Dette hører dog til sjældenhederne, og det kan siges at være den eneste umiddelbare svaghed ved disse brugerdrevne systemer.  

Ved brug af en af de ovennævnte app’s undgår du at køre rundt for at tjekke benzinpriserne i nærheden af dig for at kunne tanke billigst muligt. Ligeledes kan du via din smartphone tjekke priserne mobilt, når du er på farten, og du behøver således ikke at køre ekstra efter det. Ydermere finder disse app’s ikke frem til irrelevante tankstationer, som er dig geografisk uvedkommende, selvom der kunne være billig benzin langt væk fra dig. Det er på den måde et fleksibelt, nemt og hurtigt værktøj til brugeren, som ønsker at tanke billig benzin – disse kan varmt anbefales!

benzin_app-1.jpgbenzin_app-2.jpg

Seneste nyheder
Tjek olien
08-08-2022

Er du en af dem, som har brugt sommerferien til at køre en fantastisk tur gennem Europa i din bil –…

Læs mere
Kom godt igennem sommeren
01-07-2022

Sommertid er ferietid. Når man er bilejer, så er det oplagt at pakke bilen og kører derudad. Her føl…

Læs mere
Bliv sommerferie-klar
13-06-2022

Det er en god ide, at få bilen serviceret og tjekket inden turen går ud i sommerlandet. Herved undgå…

Læs mere