Forårsrengøring af bilen

Påskeliljer og krokusser pibler op af jorden i denne tid, og minder os alle om, at foråret er kommet. Det indikerer også, at det er tid til forårsrengøring af bilen.

 

Det er en god ide at tage en runde om bilen med en bilbørste og vand og sæbe, da du på den måde kan komme ind i alle bilens udvendige kroge, så salt og snavs vaskes væk efter vinteren. På den måde kan du forbygge rust på bilens vanskelige områder. Ved selv at vaske bilen på snørklede steder, opnår du et resultat, som ikke kan opnås ved at vaske bilen i en vaskehal. Dog kan en tur i vaskehallen med vask af bilens undervogn være en god ide, så salt og snavs på grundig vis vaskes væk. Dette, da det varme vejr og rester af salt giver gunstige forhold for dannelse af rust på bilens vitale dele.  

Solen skinner upåklageligt i disse dage, og den kan være meget skarp, hvilket især afslører skidtet på bilruderne. Du kan derfor med fordel vaske din bils ruder nu, så der ikke ligger en hinde af skidt fra vinterens vejr, der kan genere for udsynet og udgøre en potentiel fare. Også den indvendige side af ruderne bør pudses grundigt. Vaskes den indvendige side af runderne i vand og opvaskemiddel, vil ruderne dugge mindre.

Sving støvkluden og støvsug dig til køreglæde i din forårsklare bil.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net